Προσφορές|Αναζήτηση|Επικοινωνία
Αναζήτηση
IBM SERVER AS-400
SERVERS
PERSONAL COMPUTER
NOTEBOOK
MONITORS
PRINTERS
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ (ΕΑΦΔΣΣ)
ΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
SATELLITE - INTERNET
Εταιρεία

Η Εταιρία

Η
Sytech ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1997 από έμπειρα στελέχη στον χώρο της πληροφορικής και εδρεύει στην Καλλιθέα. Ενεργώντας ως Third Party Maintenance Provider σε συστήματα IBM, είναι σήμερα η μεγαλύτερη, εξειδικευμένη, ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών και λύσεων σε ολοκληρωμένα δίκτυα IBM AS/400 και Windows NT, χρησιμοποιώντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Με συνεχή και αυξανόμενο κύκλο εργασιών και 400 πελάτες, είναι η μεγαλύτερη εταιρία ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων στον συγκεκριμένο χώρο της Ελληνικής αγοράς.

Φιλοσοφία
Απο την αρχική ανάλυση των αναγκών, την προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού έως και την συνεχή και άμμεση υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι υπηρεσίες της Sytech προσπαθούν να αναβαθμίσουν σε ποιότητα, τις ανάγκες που απαιτεί η αγορά.

Κινητήριος δύναμή μας γι' αυτό, είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας. Με έμπειρα στελέχη που προέρχονται απο τον κλάδο της πληροφορικής, έχοντας εμπειρία και βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου κλάδου, καταθέτουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται μεταξύ τους για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Ξεκινώντας από την εμπορική διεύθυνση που αναλαμβάνει να προσδιορίσει την καταλληλότερη λύση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, την διεύθυνση έργων που έχει την ευθύνη της υλοποίησης και της υποστήριξης της λύσης και καταλήγοντας στην διεύθυνση marketing που στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η Sytech αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη την Φιλοσοφία της.

Στόχοι
Οι άμεσοι στόχοι μας περιλαμβάνουν:
- εγγύηση της καλύτερης ποιότητας σε προιόντα και υπηρεσίες
- ανάπτυξη και διατήρηση της στενής συνεργασίας με τους πελάτες μας

Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι μας περιλαμβάνουν:
- διατήρηση και αύξηση του μεριδίου στην αγορά της πληροφορικής
- εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση των στελεχών σε νέα προιόντα και
υπηρεσίες.   Συνέχεια
Copyright © 2008 Sytech.gr |Privacy Notice|Terms of Use|Created by Atweb