Προσφορές|Αναζήτηση|Επικοινωνία
Αναζήτηση
IBM SERVER AS-400
SERVERS
PERSONAL COMPUTER
NOTEBOOK
MONITORS
PRINTERS
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ (ΕΑΦΔΣΣ)
    -ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    -ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ
ΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
SATELLITE - INTERNET
product
 CASIO FP-600


CASIO FP-600
Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Παρασκευή 03 Απρίλιος, 2009.
0.00  €
ΦΗΜ, CASIO FP-600, τύπου Α με λογισμικό υποστήριξης Signature Processor.
 Συμβατότητα με τις περισσότερες εμπορικές εφαρμογές και με εκτυπώσεις graphics. Εκτύπωση παραστατικού σε εκτυπωτές Laser. Υποστήριξη AS400 & Unix.

H ταμειακή μηχανή & τα ΦΗΜ καλύπτονται από εγγύηση ενός (1) έτους.

Πλεονεκτήματα του Casio FP-600
Hardware
-Made in Japan
- Μικρός σε διαστάσεις
-Μηδέν προβλήματα σε μπαταρίες, σε σχέση με τα προβλήματα ανταγωνιστών
Υπάρχει εξωτερικός μηχανισμός ‘roll feed’ για να μπορούμε να βάλουμε μεγαλύτερο ρολό σε χαρτί

 Software – η διαφοροποίηση έγκειται κατά 95% στο Software
-100% συμβατό με όλες τις graphics ή draft εκτυπώσεις, δεν καλύπτει μόνο όταν η εφαρμογή τυπώνει κατευθείαν στην πόρτα (πχ lpt1)
- Πολύ εύκολη εγκατάσταση (μικρός χρόνος εγκατάστασης ακόμα και σε περίπλοκες περιπτώσεις). Ακόμα και από πελάτες που έχουν συνηθίσει την εγκατάσταση των ανταγωνιστικών ΦΗΜ, αποδεικνύεται ότι όποιος τεχνικός εγκαταστήσει Casio δεν θέλει να το αλλάξει

 -Υποστήριξη graphics εκτυπώσεων (δηλαδή παραθυρικές εφαρμογές) χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος και με ίδιο setup με τις draft εκτυπώσεις
-Υποστήριξη εκτύπωσης portrait ή landscape
-Capture της εκτύπωσης είτε από θύρα (πχ. lpt1), είτε από κανάλι windows είτε από αρχείο που περιμένει η εφαρμογή σε κάποιο σημείο του δίσκου
-Μετατροπή εκτύπωση από draft σε graphics. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τυπώνουμε εύκολα και γρήγορα σε οποιονδήποτε εκτυπωτή (κρουστικό, laser με PCL, laser με GDI, σε θερμικούς εκτυπωτές, σε PPC κ.α)

 -Αυτόματη επανεκτύπωση κακέκτυπου παραστατικού (δηλαδή αυτό που τσαλακώθηκε γιατί το μάσησε ο εκτυπωτής, που λερώθηκε, κ.α) μέσα από την εμπορική εφαρμογή όχι από το s/w του ΦΗΜ (αυτό είναι επικίνδυνο γιατί ο χρήστης μπαίνοντας εκεί μπορεί ενδεχομένως να κάνει ζημιά). Προϋπόθεση, η επανεκτύπωση να γίνεται κατά την διάρκεια της ίδιας ημέρας και η ώρα με τα λεπτά να χωρίζονται από το σύμβολο : (άνω κάτω τελεία). Το τύπωμα με την ίδια υπογραφή και για προγενέστερες ημερομηνίες είναι παράνομο, αφου δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που το υποστηρίζει. Επίσης οι επιχειρήσεις πρέπει να κρατάνε πάντα ένα αντίγραφο γιατί εκεί υπογράφει ο παραλαβών το εμπόρευμα και με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να διεκδικήσει νομικά τα χρήματά του.

 Αυτόματη εκτύπωση Ζ χωρίς την μεσολάβηση χρήστη

 -Ένας μηχανισμός μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα, διαφορετικής τεχνολογίας εκτυπωτές πχ. τυπώνω τα τιμολόγια μου στον κρουστικό και τα Δελτία λιανικής σε ένα θερμικό
-Δυνατότητα για εισαγωγή στοιχείων εκδότη μέσα στο παραστατικό, χωρίς αυτά να τυπώνονται στην εκτύπωση. Ο νόμος αναφέρει ότι πρέπει να συμμετέχουν τα στοιχεία του εκδότη (κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό). Παράδειγμα, έχω προτυπωμένες σελίδες Α4 με την φίρμα του εκδότη. Ο CASIO εισάγει τα στοιχεία του εκδότη χωρίς αυτά να τυπώνονται και δεν χαλάει την εικόνα του παραστατικού.

 -Ταυτόχρονη αποθήκευση φορολογικών αρχείων τύπου a.txt, b.txt, c.txt σε διαφορετικά folders δηλ σε διαφορετικούς δίσκους
-Υποστήριξη πολλών κωδικοσελίδων (928,437,851, 875,869,…). Αυτός είναι ένας από τους λόγους που καλύπτουμε εκτύπωση σε οποιοδήποτε εκτυπωτή
Υποστήριξη δικτυακών εκτυπωτών
 -Υποστήριξη πολλών εκτυπωτών και χρηστών πάνω σε ένα Casio (πχ έχω ένα Casio και 3 θέσεις τιμολόγησης με ένα κρουστικό εκτυπωτή και έναν δικτυακό laser)

 -Εκτύπωση της σήμανσης σε 2 γραμμές (ο νόμος επιτρέπει και σε 3 αλλά δεν έχει νόημα σε μας γιατί μπορούμε να διαφοροποιήσουμε την γραμματοσειρά που εκτυπώνουμε την σήμανση με αποτέλεσμα να την χωρέσουμε όπου θέλουμε)

 -Εκτύπωση της σήμανσης ΠΑΝΤΑ στην τελευταία σελίδα του παραστατικού (υπάρχουν ΦΗΜ τύπου Β που ο υλοποιητής αν κάνει λάθος μπορεί να τοποθετήσει την σήμανση σε λάθος – παράνομο σημείο)

 -Υποστήριξη Remote terminal

 -Υπάρχει πλήρη παραμετροποίηση για να καλύψουμε 100% τις μαζικές εκτυπώσεις παραστατικών. Υπάρχουν ΦΗΜ που όταν στέλνει το εμπορικό πρόγραμμα πολλά παραστατικά μαζικά για εκτύπωση (π.χ. εταιρίες διανομών), βάζουν μόνο μία υπογραφή στο τελευταίο παραστατικό ή το ίδιο κάνουν όταν κάποιος χρήστης καταχωρεί πολύ γρήγορα δύο παραστατικά μεταξύ τους

 -Πλήρης υποστήριξη πολλαπλών σελίδων σε ένα παραστατικό (δηλ μία υπογραφή σε παραστατικό τριών σελίδων)

 -Δυνατότητα να χαρακτηριστούν ποιες εκτυπώσεις θα παίρνουν σήμανση (δηλ οι πληροφοριακές εκτυπώσεις να μην παίρνουν σήμανση). Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σε παραστατικά που ο υλοποιητής δεν έχει την δυνατότητα να επέμβει στις φόρμες της εμπορικής εφαρμογής

 -Πλήρη υποστήριξη αντιγράφων του παραστατικού με πλήθος ανά παραστατικό (θέλω τα Δ.Αποστολής – Τιμολόγια να εκτυπώνονται σε 3 αντίγραφα αλλά τα Δ.Αποστολής – Τιμολόγια εξωτερικού σε 7 αντίγραφα (ένα για την τράπεζα, ένα για το τελωνείο, κ.α.) και με δυνατότητα να εισάγουμε εμείς την χρήση του αντιτύπου (πχ. αντίγραφο για την Τράπεζα)

 -Value Packs - Δωρεάν διαχείριση φορμών δηλ. αποθηκεύουμε σε PCL εκτυπωτές φόρμες παραστατικών (μονόχρωμες ή έγχρωμες) και έχουμε την δυνατότητα να τις «παντρέψουμε» με κάθε αντίγραφο παραστατικού που βγάζει ο Casio στον εκτυπωτή. Αναφέρεται δωρεάν γιατί πχ. τα Lexmark έχουν την δυνατότητα για φόρμες με εφαρμογή που χρεώνεται.

Για παράδειγμα, με έγχρωμο εκτυπωτή ΟΚΙ C5750, μπαίνουν δύο φόρμες, μια έγχρωμη και μία μονόχρωμη στον εκτυπωτή. Οταν τυπωθεί το πρωτότυπο, «παντρεύεται» με την έγχρωμη φόρμα ενώ το αντίγραφο που είναι για εσωτερική χρήση μπορεί να τυπωθεί με την μονόχρωμη φόρμα. Οικονομία και ευελιξία !

 -Διαχείριση Trays, δηλαδή δυνατότητα να «παντρέψουμε» κάθε αντίγραφο παραστατικού του Casio με διαφορετικό Tray σε pcl εκτυπωτή

Για παράδειγμα, με μονόχρωμο εκτυπωτή ΟΚΙ B6250 που υποστηρίζει δύο trays, μπορούν στο ένα tray να μπουν οι πρωτυπομένες σελίδες και στο άλλο tray οι απλές σελίδες. Όταν τυπώνεται το πρωτότυπο, «τραβάει» από το Tray με την πρωτυπωμένη σελίδα και το αντίγραφο που είναι για εσωτερική χρήση από το tray με την απλή σελίδα. H διαχείριση των tray μπορεί να γίνει σε συνδυασμό και με φόρμες.

 Πλήρη υποστήριξη Windows 7

 -Με εύκολο τρόπο μπορεί να επιλέξουμε την μερική παύση λειτουργείας του Casio ή την επιλογή του σε τεστ Mode (όταν ο υλοποιητής εγκαθιστά ένα ΦΗΜ πρέπει να κάνει κάποια τεστ, με το τεστ mode μπορέι να κάνει πραγματικά test η μόνη διαφορά με τον κανονικό είναι ότι δεν τυπώνεται κάτι στον μηχανισμό και ότι η σήμανση τυπώνεται με την σημείωση only for test)

 -Οι υλοποιητές μπορεί να έχουν στο γραφείο τους emulator του μηχανισμού και να μπορούν να κάνουν support χωρίς την φυσική ύπαρξη του μηχανισμού. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να κάνουν όσες δοκιμές θέλουν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Κατεβάστε το PDF

Copyright © 2008 Sytech.gr |Privacy Notice|Terms of Use|Created by Atweb